2114204864 6978419682 Πάροδος Κνωσού 64, Αιγάλεω Αθήνα deligeorge@hotmail.com
Facebook
 
 
 
 
 
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΥΙΟΙ
Γενικές Μεταφορές - Μετακομίσεις Αιγάλεω Αθήνα


Η μεταφορική εταιρεία μας “ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΥΙΟΙ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, δραστηριοποιείται από το 2017 στις γενικές μεταφορές και μετακομίσεις, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο φορτηγών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιούμε παντός είδους μεταφορές προς οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας επιθυμείτε αλλά και προς όλη την Ελλάδα, άμεσα και κυρίως οικονομικά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει μετακομίσεις οικιών, φοιτητικές μετακομίσεις, μετακομίσεις ένστολων καθώς και μετακομίσεις γραφείων και καταστημάτων παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που θα κάνουν την μετακόμισή σας παιχνιδάκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Διαθέτοντας σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα, μπορούμε να αναλάβουμε μετακομίσεις σε πολυώροφες πολυκατοικίες που η πρόσβαση στο ασανσέρ και στην σκάλα δεν είναι εύκολη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά συσκευασίας μπορούμε να αναλάβουμε το αμπαλάζ και την συσκευασία των αντικειμένων ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή κατά την μεταφορά τους στο νέο σας χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΥΣΙΜΟ - ΔΕΣΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΛΥΣΙΜΟ - ΔΕΣΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το λύσιμο και το δέσιμο των επίπλων σας προκειμένου η μετακόμιση να γίνει με μεγαλύτερη ευκολία και δίχως φθορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η μεταφορική μας εταιρεία, επιδιώκοντας την άμεση και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 ημέρες το χρόνο.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας. Από την συσκευασία της οικοσκευής σας έως και την μεταφορά της στο κτίριο σας με ανυψωτικό μηχάνημα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Τα σύγχρονα φορτηγά και οι έμπειροι οδηγοί μας, εξυπηρετούν άμεσα το Αιγάλεω, όλη την Αθήνα και όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.