2114204864 6978419682 Πάροδος Κνωσού 64, Αιγάλεω Αθήνα deligeorge@hotmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΥΙΟΙ | Γενικές Μεταφορές - Μετακομίσεις Αιγάλεω Αθήνα


Η μεταφορική εταιρεία μας “ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΥΙΟΙ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, προσφέρει σε κάθε πελάτη της αξιόπιστες και σταθερά ποιοτικές υπηρεσίες μετακόμισεις, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μεριμνά για όλες τις πτυχές που απαιτεί μια μετακόμιση, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Θα χειριστεί τα υπάρχοντα σας με μεγάλη προσοχή και μπορεί να πετύχει την γρήγορη μετακόμισή σας, φροντίζοντας παράλληλα για την τοποθέτηση των προσωπικών σας αντικειμένων όπου μας υποδείξετε εσείς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η μεταφορική εταιρεία μας αναλαμβάνει μετακομίσεις οικιών, φοιτητικές μετακομίσεις, μετακομίσεις ένστολων καθώς και μετακομίσεις γραφείων και καταστημάτων παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που θα κάνουν την μετακόμισή σας παιχνιδάκι. 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ
Διαθέτοντας σύγχρονο ανυψωτικό μηχάνημα, μπορούμε να αναλάβουμε μετακομίσεις σε πολυώροφες πολυκατοικίες που η πρόσβαση στο ασανσέρ και στην σκάλα δεν είναι εύκολη.
 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά συσκευασίας μπορούμε να αναλάβουμε το αμπαλάζ και την συσκευασία των αντικειμένων ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή κατά την μεταφορά τους στο νέο σας χώρο.
 
ΛΥΣΙΜΟ - ΔΕΣΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το λύσιμο και το δέσιμο των επίπλων σας προκειμένου η μετακόμιση να γίνει με μεγαλύτερη ευκολία και δίχως φθορές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!
 
 
Έχοντας ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία της οικοσκευής σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας προσφέρει μία γρήγορη, οργανωμένη και οικονομική μετακόμιση στοχεύοντας πάντα στην άψογη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Η πολυετή εμπειρία και η εξειδίκευση μας στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων είναι εγγύηση των υπηρεσιών υψηλού επαγγελματικού επιπέδου που προσφέρουμε. Έτσι εσείς δεν έχετε παρά να χαρείτε τον νέο σας χώρο και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.
 
Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε, μόνο με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της μετακόμισης που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αιγάλεω, όλη την Αθήνα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ