2114204864 6978419682 Πάροδος Κνωσού 64, Αιγάλεω Αθήνα deligeorge@hotmail.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΥΙΟΙ | Γενικές Μεταφορές - Μετακομίσεις Αιγάλεω Αθήνα


Εάν ψάχνετε μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία για τις μεταφορές σας, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο.

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΥΙΟΙ” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο Αιγάλεω, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορεί να πραγματοποιήσει παντός είδους μεταφορές προς οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας επιθυμείτε αλλά και προς όλη την Ελλάδα, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

αντικείμενα και εμπορεύματα πάσης φύσεως στο μέρος που επιθυμείτε, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 ημέρες το χρόνο, με ακριβή χρόνο παράδοσης και με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Τα εμπορεύματα διανέμονται και καταλήγουν με ασφάλεια στον προορισμό τους, με σαφείς πληροφορίες για την διάρκεια της μεταφοράς.
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσκευών σας ή των αντικειμένων σας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη τους και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας.
 
ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πραγματοποιούμε ψυγειομεταφορές στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, μέσω ειδικών οχημάτων που διαμορφώνουν συνθήκες συντήρησης ή κατάψυξης, ανάλογα με την περίπτωση. Μεταφέρουμε τρόφιμα, πρώτες ύλες, προϊόντα κ.α. που απαιτούν σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!
 
 
Είτε είστε ιδιώτες, είτε επιχείρηση, η μεταφορική μας σας εγγυάται ασφαλείς μεταφορές, χωρίς φθορά των εμπορευμάτων, των προσωπικών σας αντικειμένων ή του εξοπλισμού σας.

Γνωρίζοντας λοιπόν ότι κάθε μεταφορά είναι μοναδική, στοχεύουμε στο να προσαρμοζόμαστε κατάλληλα για να πετύχουμε μία οργανωμένη και τέλεια μεταφορά που εξασφαλίσει την άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε, μόνο με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της μεταφοράς που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αιγάλεω, όλη την Αθήνα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ